FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Prestatie- en verbruiksdiagrammen worden niet weergegeven

Wanneer je het profiel van een smart apparaat in je thuisnetwerk ophaalt in de gebruikersinterface, worden de huidige en totale verbruikswaarden niet weergegeven op de tab "Energy Display".

Oorzaak:

• Voor weergave van de diagrammen is een webbrowser vereist die HTML5 ondersteunt. Oudere webbrowsers (bijvoorbeeld Internet Explorer 8) ondersteunen HTML5 niet.

1 Andere webbrowser gebruiken

• Installeer Internet Explorer 9 of later,

Opmerking:Je kunt Windows Update gebruiken om de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren.

• of:
  • Installeer een andere actuele webbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox).