FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden verbonden met de FRITZ!Box

Je kunt verschillende typen telefoonapparaten (bijvoorbeeld telefoons, faxapparaten, antwoordapparaten of PBX) gebruiken met je FRITZ!Box. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type lijn.

1 DECT-apparaten

Je kunt maximaal zes draadloze telefoons, zes DECT-repeaters, tien FRITZ!DECT 200-apparaten en twaalf Comet DECT-thermostaten registreren.

2 IP-telefoons en IP-deurintercomsystemen

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) of IP-deurintercomsystemen registreren bij de FRITZ!Box.

3 Analoge apparaten

Je kunt twee analoge apparaten, bijvoorbeeld een telefoon, faxapparaat en/of deurintercomsysteem, verbinden met de FRITZ!Box.

4 ISDN-apparaten

Je kunt maximaal acht apparaten, bijvoorbeeld een telefoon of PBX, aansluiten op de poort "FON S0" van de FRITZ!Box via een ISDN-hub of de kabels van de S0-bus. De FRITZ!Box kan stroom geven voor één ISDN-apparaat. De andere ISDN-apparaten moeten hun eigen stroomtoevoer gebruiken.

Welke ISDN-service-indicatoren je kunt gebruiken, hangt af van hoe je belt: via je vaste lijn of via internet (VoIP). Je kunt de volgende ISDN-service-indicatoren gebruiken wanneer je belt via internet (VoIP), of via een analoge vaste lijn of ISDN-lijn:

• Spraak (service-indicator 1)
  • Audio 3.1 (service-indicator 4)
  • Telefonie (service-indicator 16)
  • Fax G2/G3 (service-indicator 17)

Wanneer je belt via een ISDN-lijn, kun je ook de volgende ISDN-service-indicator gebruiken:

• Data (service-indicator 2)

5 Ingebouwd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt maximaal vijf verschillende antwoordapparaten configureren.