FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

DECT Eco inschakelen in de FRITZ!Box

Met DECT Eco wordt het veld DECT volledig uitgeschakeld zodra alle draadloze telefoons in de stand-bymodus zijn. De verbinding met de draadloze telefoons blijft in dit geval gehandhaafd. Bij een inkomende oproep voor een draadloze telefoon wordt de oproep gesignaleerd op de telefoon, zodat deze daar kan worden beantwoord.

Randvoorwaarden / beperkingen

• DECT Eco is niet beschikbaar wanneer een Comet DECT, een FRITZ!DECT 200, een FRITZ!DECT Repeater 100 of een FRITZ!Box in de DECT-repeatermodus is geregistreerd bij de FRITZ!Box.
  • Alle geregistreerde draadloze telefoons moeten DECT Eco ondersteunen. Deze functie wordt naast de actuele FRITZ!Fon-modellen ook ondersteund door sommige andere telefoons van andere fabrikanten. Ga naar het menu "DECT > DECT Monitor" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface om te zien of je draadloze telefoons DECT Eco ondersteunen. AVM kan echter niet garanderen dat DECT Eco functioneert met telefoons van andere fabrikanten.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 DECT Eco inschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Base Station" in het menu "DECT".
  3. Ga naar de sectie "Radio Field Strength" en schakel de optie DECT Eco" in. Definieer wanneer "DECT Eco" moet worden ingeschakeld.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Opmerking:Als de optie "DECT Eco" is ingeschakeld, duurt het mogelijk iets langer om verbinding te maken.

2 Alle telefoons opnieuw registreren

Gebruik het menu om de telefoons opnieuw te registreren, en niet de wizard voor telefoonapparaten, om ervoor te zorgen dat alle instellingen gehandhaafd blijven:

De DECT-velden van het basisstation en de draadloze telefoons worden volledig uitgeschakeld zodra de laatst oproep is beëindigd en er geen andere gebruikersactiviteit is. In FRITZ!Fon wordt het woord "eco" weergegeven boven de balken voor signaalsterkte. Het basisstation wordt uit de stand-bymodus gewekt ("wakes up") bij een inkomende oproep of wanneer een gebruiker op een knop drukt op het basisstation of een telefoon.