FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Doorsturen van oproepen via de centrale configureren

Met het doorsturen van oproepen via de centrale kun je inkomende oproepen automatisch omleiden naar een andere lijn, bijvoorbeeld naar je mobiele telefoon. Omroepen worden doorgestuurd door de centrale van je telefonieprovider, en niet in de FRITZ!Box.

Je kunt het doorsturen van oproepen configureren met de FRITZ!Box-gebruikersinterface of met het menu van een ISDN-telefoon.

Randvoorwaarden / beperkingen

• De telefonieprovider ondersteunt configuratie van het doorsturen van oproepen.

Opmerking:Bij sommige telefonieproviders kun je het doorsturen van oproepen ook configureren op je persoonlijke klantenpagina op internet.

• Doorsturen van oproepen kan worden geconfigureerd voor een ISDN- of internetnummer. Doorsturen van oproepen kan niet worden geconfigureerd voor nummers van je analoge vaste lijn.
  • In de FRITZ!Box zijn geen kiesregels, blokkeringsregels of oproepomleidingen geconfigureerd voor het doelnummer.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Doorsturen van oproepen configureren met de FRITZ!Box-gebruikersinterface

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Call Handling" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab "Call Diversion".
  4. Klik op de knop "New Call Diversion".
  5. Schakel de optie "Calls to a telephone number / telephone" in onder "Which calls should be diverted?".
  6. Selecteer het gewenste telefoonnummer.
  7. Ga naar de sectie "Divert calls to" en schakel de optie "Destination telephone number" in.
  8. Voer het nummer in waarnaar inkomende oproepen worden doorgestuurd.
  9. Selecteer "automatically" in de vervolgkeuzelijst "Outgoing caller ID".
  10. Selecteer "immediately", "delayed" of "when busy" bij "Type of call diversion".

Belangrijk:De opties "long delay" en "parallel call" kunnen niet worden gebruikt voor het doorsturen van oproepen.

11. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Doorsturen van oproepen configureren met het menu van een ISDN-telefoon.

Als een ISDN-telefoon is verbonden met de FRITZ!Box, kun je het doorsturen van oproepen ook configureren met het menu van de telefoon. Informatie over de configuratie van het apparaat vind je in de bijbehorende handleiding. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.