FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Menu "Update" ontbreekt in gebruikersinterface van de FRITZ!Box

Het meest recente FRITZ!OS kan niet worden geïnstalleerd. In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het ondermenu van "System" ontbreekt het menupunt "Update" en de wizard biedt ook geen mogelijkheden om een update te installeren.

1 Alleen internetprovider kan update installeren

Als het menu "Update" niet beschikbaar is, verhindert de internetprovider die de FRITZ!Box heeft geleverd het installeren van FRITZ!OS-updates. Daarom is het ook niet mogelijk om een update te installeren via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Informatie over de nieuwe versie van FRITZ!OS en mogelijke data krijg je van je provider.