FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Fabrieksinstellingen laden op de FRITZ!WLAN Repeater

Wanneer je de fabrieksinstellingen laadt, worden alle persoonlijke instellingen verwijderd die je hebt gemaakt in de FRITZ!WLAN Repeater. Het is nuttig de fabrieksinstellingen te laden als je de FRITZ!WLAN Repeater bijvoorbeeld op een andere locatie gaat gebruiken of van plan bent de FRITZ!WLAN Repeater aan een andere gebruiker te geven. Daarnaast kun je zo onjuiste instellingen verwijderen die verhinderen dat de FRITZ!WLAN Repeater correct werkt.

1 Fabrieksinstellingen laden op de FRITZ!WLAN Repeater

Fabrieksinstellingen op de FRITZ!WLAN Repeater laden met de knop "WPS"

1. Zet de repeater aan.
  2. Wacht totdat het lampje "Power" blijft branden.
  3. Houd de knop "WPS" ten minste 15 seconden ingedrukt totdat alle lampjes tegelijk knipperen.

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater N/G laden

1. Haal de stekker uit het stopcontact van de repeater.
  2. Zet deze na ongeveer 5 seconden weer aan.
    Het symbool "FRITZ" wordt na ongeveer 10 seconden weergegeven op de led-display:

Fig.: symbool "FRITZ"

3. Tik 2 of 3 keer op het aanraakpunt links totdat het symbool "load factory settings" wordt weergegeven:

Fig.: symbool "Load factory settings"

4. Tik op het midden van de led-display.
    Het pulserende vinkje (symbool "confirm entry") wordt weergegeven op de led-display:

Fig.: symbool "Confirm entry"

5. Tik opnieuw op het midden van de led-display. Hiermee bevestig je dat je de fabrieksinstellingen wilt laden.

De repeater wordt opnieuw gestart en de fabrieksinstellingen worden geladen. Het proces is voltooid wanneer beide lampjes "Power" en "WLAN" blijven branden. Het symbool "Run WPS for the first time" wordt weergegeven op de display van de FRITZ!WLAN Repeater N/G.