FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Naam van het draadloze netwerk (SSID) van de FRITZ!Box wijzigen

In de fabrieksinstellingen gebruikt de FRITZ!Box een vooraf ingestelde naam voor het draadloze netwerk (SSID). Als je een unieke naam wilt gebruiken voor je draadloze netwerk, kun je deze naam gemakkelijk wijzigen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Naam van het draadloze netwerk (SSID) wijzigen

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Voer in het invoerveld "Name of the wireless radio network (SSID)" een unieke naam in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu wordt het pop-upvenster "Wireless LAN Access" geopend met de gewijzigde instellingen voor draadloze toegangsgegevens van de FRITZ!Box. Print of noteer de nieuwe draadloze gegevens en configureer de draadloze verbinding met de FRITZ!Box opnieuw.