FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service
This document is also available for the following products:

Meest recente FRITZ!Fon-software installeren

AVM biedt regelmatig gratis updates voor FRITZ!Fon met verbeterde of nieuwe functies voor de telefoon.

1 Voorbereiding

Welke softwareversie op je telefoon wordt aangegeven, hangt af van de versie van FRITZ!OS die is geïnstalleerd op je FRITZ!Box. Daarom moet je eerst het nieuwste FRITZ!OS voor je FRITZ!Box installeren en daarna de telefoon bij de FRITZ!Box registreren:

Meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Box installeren

FRITZ!Fon registreren

2 Meest recente software installeren

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Firmware update" of "Software update" > "OK"
    • De telefoon controleert of er een nieuwe versie beschikbaar is.
  4. Druk op "OK" als een nieuwe versie beschikbaar is.
    • De nieuwe software wordt overgebracht op je telefoon. Wanneer de telefoon opnieuw opstart, is de update voltooid.