FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

FRITZ!Box USB Remote Connection gebruiken met meerdere FRITZ!Boxes

Met de software FRITZ!Box USB Remote Connection heb je ook toegang tot meerdere FRITZ!Boxes in het thuisnetwerk. Je kunt bijvoorbeeld een USB-printer gebruiken die is verbonden met een als draadloos toegangspunt geconfigureerde FRITZ!Box en tegelijkertijd een opslagapparaat aansluiten op je computer, bijvoorbeeld een USB-opslagapparaat dat is verbonden met een als draadloze repeater geconfigureerde FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box selecteren

1. Dubbelklik op je computer op het symbool van FRITZ!Box USB Remote Connection in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  2. Gebruik de pijltoetsen midden boven in de software FRITZ!Box USB Remote Connection om te schakelen tussen de FRITZ!Boxes (zie fig.).

Opmerking:De pijlen worden alleen weergegeven als USB Remote Connection is ingeschakeld op meerdere FRITZ!Boxes in het thuisnetwerk.

Fig.: FRITZ!Box selecteren in software "FRITZ!Box USB remote connection"

3. Als je een wachtwoord hebt ingesteld voor de FRITZ!Box-gebruikersinterface:
      • Voer het wachtwoord in en laat het veld "User name" leeg,
    • of, als je de FRITZ!Box hebt beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord:
      • Voer de naam en het wachtwoord in van een gebruiker die toegangsrechten heeft voor de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Opmerking:Je kunt de toegangsrechten van FRITZ!Box-gebruikers bewerken in de gebruikersinterface onder "System > FRITZ!Box Users".

4. Klik op "Refresh".

Je kunt de met de geselecteerde FRITZ!Box verbonden USB-apparaten aansluiten op je computer.