FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

FRITZ!Box-telefoonboeken opslaan en herstellen

Je kunt je telefoonboeken opslaan met de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Je kunt altijd een back-up gebruiken om je telefoonboek te herstellen, zodat je zeker weet dat je geen gegevens verliest. Telefoonboeken kunnen ook worden overgezet naar een andere FRITZ!Box, bijvoorbeeld als je overstapt op een ander FRITZ!Box-model.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonboek opslaan

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Selecteer een telefoonboek, klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek op als XML-bestand op je computer.
  4. Herhaal deze stappen voor het opslaan van alle telefoonboeken die zijn opgeslagen in de FRITZ!Box.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Als je het opgeslagen telefoonboek wilt overzetten naar een nieuw telefoonboek, klik je op de koppeling "New Telephone Book". De opties "Quick-dial number", "Vanity code" en "Important person" zijn echter uitsluitend beschikbaar voor het eerste telefoonboek,
    • of, als je een bestaand telefoonboek wilt vervangen:
      • Klik op de koppeling "Switch telephone books" en kies een telefoonboek in de lijst. Alle bestaande items worden dan overschreven tijdens het herstellen.
  4. Klik op de knop "Restore".
  5. Klik op de knop "Choose File" en selecteer het bestand (*.XML) met het telefoonboek dat je hebt opgeslagen.
  6. Klik op de knop "Restore Telephone Book".
  7. Herstel vervolgens, één voor één, de telefoonboeken die je wilt gebruiken.