FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

MyFRITZ!-account configureren in meerdere FRITZ!Boxen

Je kunt je MyFRITZ!-account configureren in meerdere FRITZ!Boxen. Na het inloggen op myfritz.net zie je dan een overzicht van alle FRITZ!Boxen die zijn verbonden met je MyFRITZ!-account en kun je de FRITZ!Box selecteren waarnaar je wilt worden omgeleid.

Randvoorwaarden / beperkingen

• Alle FRITZ!Boxen moeten een publiek IPv4-adres of een IPv6-adres van de internetprovider verkrijgen.

Belangrijk:Bij een internettoegang met DS-Lite-verbindingis de FRITZ!Box alleen via IPv6 bereikbaar. Raadpleeg hiervoor de informatie in deze handleiding. Wanneer DS-Lite actief is, dan wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven op de pagina "Overview" onder "Connections" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Bestaand MyFRITZ!-account configureren in de FRITZ!Box

Configureer je persoonlijke MyFRITZ!-account in alle FRITZ!Boxen waartoe je toegang wilt verkrijgen via internet:

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!".
  3. Als de optie "MyFRITZ! enabled for this FRITZ!Box" wordt weergeven, klik je op de link "Another MyFRITZ! account" rechts van het e-mailadres.
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in de betreffende velden het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!. Dat zijn de inloggegevens waarmee je jezelf aanmeldt op de website myfritz.net.
  6. Klik op "Next".
  7. Als je wordt gevraagd een FRITZ!Box-gebruiker te configureren:
    • Voer in de betreffende velden een naam en een wachtwoord in voor de FRITZ!Box-gebruiker en klik op "Next". Om veiligheidsredenen moeten de wachtwoorden voor de FRITZ!Box-gebruiker en je MyFRITZ!-account verschillend zijn.

Nu word je doorgestuurd naar het MyFRITZ! apparatenoverzicht (zie afb.) als je inlogt op myfritz.net. Hier kun je de FRITZ!Box selecteren waartoe je toegang wilt verkrijgen.

Afb.: MyFRITZ! apparatenoverzicht