FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

MyFRITZ!-domeinnaam bepalen voor directe toegang tot FRITZ!Box en thuisnetwerk vanaf internet

Wanneer een FRITZ!Box zich voor het eerst aanmeldt bij je MyFRITZ!-account, krijgt deze een willekeurige, unieke domeinnaam toegewezen die eindigt met .myfritz.net. De FRITZ!Box is onder deze domeinnaam altijd toegankelijk vanaf internet, zelfs als het publieke IP-adres regelmatig verandert.

De MyFRITZ!-domeinnaam is noodzakelijk om je gemakkelijk en betrouwbaar door te sturen naar de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box nadat je bent ingelogd bij myfritz.net.

Je kunt de MyFRITZ!-domeinnaam ook gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot je FRITZ!Box, bijvoorbeeld door een bladwijzer te gebruiken in je webbrowser. Daarnaast kun je de MyFRITZ!-domeinnaam gebruiken om VPN-verbindingen tot stand te brengen met je FRITZ!Box of om toegang te krijgen tot toepassingen en diensten in je thuisnetwerk waarvoor je portforwarding hebt geconfigureerd in de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 MyFRITZ!-domeinnaam bepalen

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Permit Access".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!Box Services".
  4. Noteer de MyFRITZ!-domeinnaam van de FRITZ!Box zoals weergegeven in het veld "Web address of your FRITZ!Box". De domeinnaam begint achter "https://" en eindigt met "myfritz.net" (zie afb.).

Afb.: MyFRITZ!-domeinnaam

Nu kunt u de FRITZ!Box direct onder deze MyFRITZ!-domeinnaam benaderen.