FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Maximaal aantal gelijktijdige VPN-verbindingen met FRITZ!Box

In de FRITZ!Box kun je maximaal acht VPN-verbindingen (Virtual Private Network) met andere netwerken of gebruikers configureren. Hoeveel van deze VPN-verbindingen tegelijk kunnen worden gebruikt, hangt af van de snelheid en het gebruik van de internetverbinding op dat moment.

Belangrijk:Als je meer dan acht VPN-verbindingen hebt, worden ze mogelijk niet correct weergegeven in de gebruikersinterface, waardoor er problemen met de stabiliteit kunnen optreden. AVM ondersteunt alleen FRITZ!Boxes met maximaal acht geconfigureerde VPN-verbindingen.