FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Bericht "You were logged out automatically [...]" bij het navigeren in de gebruikersinterface

Wanneer je in de FRITZ!Box-gebruikersinterface navigeert, wordt na korte tijd het bericht "You've been logged out automatically; please log back in" weergegeven en moet je het wachtwoord opnieuw invoeren.

Oorzaak:

  • Een applicatie (bijvoorbeeld Frizzix voor oproepbeheer) die is geïnstalleerd op de computer, probeert voortdurend toegang te krijgen tot de FRITZ!Box. Bij elke poging wordt het wachtwoord opnieuw ingesteld.

1 Applicatie uitschakelen

  • Schakel de applicatie op de computer uit.

    Opmerking:Mogelijk biedt de fabrikant een update waarmee het probleem kan worden opgelost. FRITZ!Box kan dit probleem niet oplossen.