FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

VPN-verbindingen bewerken die in de FRITZ!Box zijn geconfigureerd

Er zijn verschillende manieren om VPN-verbindingen te bewerken die in de FRITZ!Box zijn geconfigureerd:

• VPN-verbindingen naar andere FRITZ!Box-netwerken (LAN-LAN linkup) en VPN-verbindingen naar een bedrijfs-VPN kunnen worden bewerkt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Internet > Permit Access > VPN".
  • VPN-verbindingen die zijn gemaakt met de software Configure FRITZ!Box VPN Connection en zijn geïmporteerd naar de FRITZ!Box, kunnen worden bewerkt op de computer waarmee ze zijn gemaakt. Deze VPN-verbindingen kunnen niet worden bewerkt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Opmerking:Wanneer je FRITZ!Box VPN Connection configureert, worden de VPN-verbindingsinstellingen opgeslagen als volgt:
    Windows 10 / 8: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM
    Windows 7: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM

• VPN-verbindingen met iOS-apparaten, Android-apparaten of computers met Apple OS X kunnen niet worden bewerkt.