FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service
This document is also available for the following products:

Internet Explorer 8 geeft FRITZ!NAS en MyFRITZ! niet juist weer

Microsoft Internet Explorer 8 geeft de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas) of de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box (http://myfritz.box) niet juist weer. Er worden geen gegevens weergegeven op deze pagina's en je kunt ook geen bestanden download of uploaden met Internet Explorer 8.

Oorzaak

• Voor weergave van FRITZ!NAS en de MyFRITZ!-startpagina is een webbrowser vereist die HTML5 ondersteunt. Internet Explorer 8 biedt onvoldoende ondersteuning voor HTML5 en andere actuele webstandaarden en -technologieën.

Actuele webbrowser installeren

• Installeer Internet Explorer 9 of later,

Opmerking:Je kunt Windows Update gebruiken om de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren.

• of:
  • Installeer een andere actuele webbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox).