FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Livebeeld in FRITZ!Fon configureren

Met de functie voor livebeeld kun je op een FRITZ!Fon met kleurendisplay live volgen wat er gebeurt voor de camera van je Androidsmartphone of -tablet met FRITZ!App Cam of een IP-camera (netwerkcamera, webcam). Het camerabeeld wordt dan op de display van de telefoon weergegeven als een reeks beelden zonder geluid. Zo kun je in één oogopslag op de FRITZ!Fon bijvoorbeeld de toegang tot de oprit van je huis controleren of in de gaten houden wat je katten doen als je niet thuis bent.

Ga voor de configuratie te werk zoals beschreven in de volgende handleiding: