FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Google Play Music wordt niet weergegeven

Afspeelapparaten of -programma's (bijvoorbeeld televisie, smartphone met FRITZ!App Media, gameconsole) kunnen geen muziekbestanden afspelen van Google Play Music als Google Play Music beschikbaar wordt gemaakt via de FRITZ!Box Media Server. Als het afspeelapparaat of -programma naar mediaservers zoekt, wordt alleen de FRITZ!Box Mediaplayer zelf weergegeven, maar niet Google Play Music.

1 Google Play Music kan niet worden gebruikt met FRITZ!Box Mediaserver

Google heeft de manier gewijzigd waarop mediabestanden worden aangeleverd in Google Play. Door deze wijziging is Google Play Music niet meer toegankelijk via de FRITZ!Box Mediaserver. Omdat we jouw model FRITZ!Box niet meer verder ontwikkelen, zullen wij geen verdere update meer uitbrengen waarmee Google Play Music weer kan worden gebruikt.

Workaround

1. Benader Google Play Music rechtstreeks, bijvoorbeeld