FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Google Play Music wordt niet weergegeven

Afspeelapparaten of software (bijvoorbeeld televisies, smartphones met FRITZ!App Media, gameconsoles) kunnen geen muziekbestanden afspelen van Google Play Music wanneer Google Play Music beschikbaar wordt gemaakt via de FRITZ!Box Media Server. Wanneer het afspeelapparaat of de software mediaservers zoekt, wordt alleen de FRITZ!Box Media Server zelf weergegeven, maar niet Google Play Music.

1 Kan Google Play Music niet gebruiken met de FRITZ!Box Media Server

Workaround