FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

MyFRITZ!App geeft de foutmelding "A server with the specified host name could not be found [-1003]" weer

MyFRITZ!App geeft de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box niet weer. Bij het inloggen bij de FRITZ!Box geeft MyFRITZ!App de foutmelding "A server with the specified host name could not be found [-1003]" weer.

1 Publiek IP-adres vereist voor toegang

Toegang tot de FRITZ!Box vanaf internet met MyFRITZ!App is alleen mogelijk als je internetprovider een publiek IPv4-adres of een IPv6-adres toewijst aan de FRITZ!Box tijdens het maken van een internetverbinding.

Belangrijk:De FRITZ!Box is alleen toegankelijk vanaf internet via IPv6 wanneer een DS-Lite-verbinding ("Dual-Stack Lite") wordt gebruikt. Wanneer DS-Lite actief is, wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven onder "Connections" op de pagina "Overview" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Je hebt geen toegang tot de FRITZ!Box als de FRITZ!Box een privaat IPv4-adres verkrijgt.

Als de FRITZ!Box behalve het private IPv4-adres ook een IPv6-adres verkrijgt, dan heb je toegang tot de FRITZ!Box via IPv6, maar niet via IPv4.

Je hebt echter alleen toegang tot de FRITZ!Box via IPv6 als IPv6-connectiviteit beschikbaar is (en dit is niet het geval bij alle internetverbindingen, bijvoorbeeld bij veel mobiele communicatienetwerken en draadloze hotspots). Je kunt http://www.test-ipv6.com of http://www.ipv6-test.com oproepen op het apparaat met MyFRITZ!App om te testen of IPv6-connectiviteit beschikbaar is.