FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

IP-adres van de FRITZ!Box wijzigen

Je kunt het IP-adres van de FRITZ!Box (192.168.178.1 in de fabrieksinstellingen) wijzigen. Hierdoor

• kun je de computers in het FRITZ!Box-thuisnetwerk IP-adressen toewijzen uit een IP-netwerk naar keuze via DHCP.
  • kun je de FRITZ!Box integreren in een bestaand netwerk dat hoort bij een ander IP-netwerk dan 192.168.178.0.

Voorwaarden / Beperkingen

• De instellingen in deze handleiding zijn niet beschikbaar als de FRITZ!Box de internetverbinding van een andere router gebruikt ("IP client mode"). Voer in dit geval de stappen uit zoals beschreven in deze handleiding.

Belangrijk:Sommige instellingen die hier zijn beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

IP-adres van de FRITZ!Box wijzigen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Klik op de knop "IPv4-Addresses".
  5. Voer het gewenste IP-adres en subnetmasker in.