FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Maximale aantal gelijktijdige IP-verbindingen

Wanneer de FRITZ!Box is geconfigureerd als router, worden alle IP-verbindingen met internet beheerd door de FRITZ!Box, zodat deze antwoorden van externe sites kan doorsturen naar de juiste apparaten (zoals computers, telefoons) in het FRITZ!Box-thuisnetwerk. Er zijn geen beperkingen voor het aantal gelijktijdige IP-verbindingen op de FRITZ!Box.

Het maximale aantal IP-verbindingen hangt af van het geheugengebruik van de FRITZ!Box, maar in de praktijk kan dit variëren al naar gelang de andere functies die op dat moment worden gebruikt (zoals draadloos LAN, telefonie). Uit onze ervaring blijkt dat het mogelijk is een paar honderd gelijktijdige IP-verbindingen te hebben.