FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

Alle netwerkapparaten (zoals computers, smartphones, gameconsoles) die ten minste één keer verbinding hebben gehad met de FRITZ!Box, worden vermeld in de gebruikersinterface. Als je een bepaald netwerkapparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je dit verwijderen uit de lijst.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Devices and Users".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat in de lijst "Devices and Users".