FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Instellingen van de FRITZ!Box opslaan en herstellen

De instellingen die je in de FRITZ!Box hebt geconfigureerd kun je opslaan in een back-upbestand. Met dit back-upbestand kun je alle of geselecteerde instellingen (bijvoorbeeld telefoonboeken, toegangsdaten voor internet, en instellingen voor het draadloos netwerk) later weer herstellen. Welke instellingen hersteld kunnen worden is afhankelijk van het FRITZ!Box-model en de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie:

• Je kunt alle instellingen herstellen in iedere FRITZ!Box van hetzelfde model en dezelfde editie, zolang dezelfde of een nieuwere FRITZ!OS-versie is geïnstalleerd.
  • Geselecteerde instellingen kun je onafhankelijk van het FRITZ!Box-model en de FRITZ!OS-versie herstellen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Back-up van de instellingen maken

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Save".
  4. Voer een wachtwoord in.
  5. Klik op "Save" en sla het bestand "FRITZ!Box[...].export" op de computer op.

2 Instellingen herstellen

Alle instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Schakel de optie "From this FRITZ!Box or another FRITZ!Box of the same model" in.
  5. Voer het wachtwoord in dat je hebt opgegeven toen je het bestand opsloeg.
  6. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
  7. Klik op de knop "Restore".
    • De instellingen worden nu hersteld. Vervolgens moet je mogelijk alle DECT-apparaten (bijvoorbeeld telefoons, repeater) opnieuw aanmelden.
    • Opmerking:Alle instellingen voor je draadloze telefoons blijven gehandhaafd als je de telefoons aanmeldt via het menu van de telefoon en niet met de wizard voor telefoontoestellen.

Geselecteerde instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Schakel de optie "From a different FRITZ!Box-model" in.
  5. Voer het wachtwoord in dat je hebt opgegeven toen je het bestand opsloeg.
  6. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
    • De FRITZ!Box toont nu welke instellingen kunnen worden hersteld.
  7. Schakel de gewenste instellingen in de lijst in.
  8. Klik op de knop "Restore".
    • De instellingen worden nu hersteld. Vervolgens moet je mogelijk alle DECT-apparaten (bijvoorbeeld telefoons, repeater) opnieuw aanmelden.
    • Opmerking:Alle instellingen voor je draadloze telefoons blijven gehandhaafd als je de telefoons aanmeldt via het menu van de telefoons en niet met de wizard voor telefoontoestellen.