FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Uitvoeren van FRITZ!App Fon op de achtergrond beëindigen

Na het starten maakt FRITZ!App Fon via het draadloze netwerk (WiFi) verbinding met de FRITZ!Box en blijft vervolgens actief op de achtergrond. Omdat de app op de achtergrond wordt uitgevoerd, kun je snel en gemakkelijk met je smartphone bellen via het draadloze netwerk van de FRITZ!Box. Je kunt FRITZ!App Fon echter ook afsluiten wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent.

1 Uitvoeren op de achtergrond beëindigen in iOS

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Druk een keer op de homeknop om FRITZ!App Fon af te sluiten.
  3. Druk nu twee keer op de homeknop.
    • De vier laatste apps die je hebt gebruikt, worden nu onder aan het scherm weergegeven.
  4. Veeg omhoog over de voorvertoning van FRITZ!App Fon.

Opmerking:In iOS 6 moet je je vinger op het symbool van FRITZ!App Fon leggen en dit vasthouden totdat de symbolen beginnen te bewegen. Tik vervolgens op het minteken.

5. Druk een keer op de homeknop om terug te gaan naar het startscherm.

2 Uitvoeren op de achtergrond beëindigen in Android

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Kies via de menutoets "Exit".

Opmerking:FRITZ!App Fon blijft actief op de achtergrond als je de knop "Vorige" of "Home" gebruikt om de app af te sluiten.