FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Oproep van een antwoordapparaat of een andere telefoon beantwoorden

Als een met je FRITZ!Box verbonden telefoon overgaat, kun je de inkomende oproep ook beantwoorden op een andere telefoon die met de FRITZ!Box is verbonden. Oproepen die al zijn geaccepteerd door een antwoordapparaat, kun je ook op een andere telefoon beantwoorden. Het antwoordapparaat kan worden verbonden met je FRITZ!Box, of rechtstreeks worden ingeschakeld in de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Voorbereidingen

Als je oproepen wilt beantwoorden die al zijn geaccepteerd door een antwoordapparaat, moet je het apparaat configureren als antwoordapparaat in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Als het antwoordapparaat al wordt weergegeven in de lijst met telefoonapparaten, klik je op de knop (Verwijderen) voor het apparaat.
  4. Klik op de knop "Configure New Device".
  5. Als het antwoordapparaat is verbonden met een analoge extensie van de FRITZ!Box, schakel je de optie "Answering Machine" in, zelfs als het gaat om een telefoon met een antwoordapparaat.

Belangrijk:Als de optie niet beschikbaar is, dan is de analoge poort in gebruik. Verwijder eerst het betreffende telefoonapparaat en configureer vervolgens het antwoordapparaat.

6. Klik op "Next" en volg de instructies.

2 Oproep van een antwoordapparaat of andere telefoon beantwoorden

Een telefoon configureren voor de toetsenblokfunctie

De volgende stappen zijn alleen vereist als de draadloze telefoon niet is geregistreerd bij het FRITZ!Box-basisstation:

Opmerking:Als je een telefoon gebruikt die is geregistreerd bij het basisstation van je FRITZ!Box (bijvoorbeeld FRITZ!Fon C5), hoef je deze niet te configureren om de toetsenblokfunctie te gebruiken.

• Stel bij de configuratie van de apparaten in dat je speciale tekens kunt kiezen (zoals * en #) en toetscombinaties kunt versturen met je toetsenblok (combinaties van symbolen en cijfers, zoals *121#).

Opmerking:Veel Gigaset-telefoons kunnen als volgt worden geconfigureerd: Selecteer "Operation at a PBX" in het menu van de telefoon, selecteer "Dialing options" en schakel vervolgens de optie "Dial * and #" in.

Oproep beantwoorden

• Haal de hoorn van de haak van de telefoon waarmee je de oproep wilt beantwoorden en kies *09.

De oproep wordt beantwoord en je kunt spreken met de beller.