FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Netwerkapparaten zijn niet zichtbaar via VPN-verbinding

Er is een VPN-verbinding tot stand gebracht, maar computers, NAS-systemen en andere netwerkapparaten in het externe FRITZ!Box-netwerk zijn niet zichtbaar (bijvoorbeeld in Windows Verkenner onder "Network").

1 Computers kunnen niet automatisch worden weergegeven

Besturingssystemen (zoals Windows, Apple OS X) kunnen niet automatisch computers detecteren en weergeven in een ander netwerk. Dit is geen fout van de FRITZ!Box. De methoden die worden gebruikt in besturingssystemen om automatisch andere computers te detecteren en de naam daarvan weer te geven, werken alleen binnen het lokale netwerk (LAN), niet in een VPN.

Opmerking:Als je toegang wilt tot gedeelde bestanden, kun je de IP-adressen van de computers in het externe FRITZ!Box-netwerk gebruiken.