FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

E-mail met MyFRITZ!-registratielink niet ontvangen

De registratie van een MyFRITZ!-account kan niet worden voltooid omdat je geen e-mail met een registratielink hebt ontvangen van MyFRITZ!

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 E-mailadres controleren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!".
  3. Controleer of het ingevoerde e-mailadres typefouten bevat.
    • Als het e-mailadres onjuist is ingevoerd:

2 Mappen van je e-mailaccount controleren

Je e-mailprovider of je e-mailclient heeft e-mails van MyFRITZ! mogelijk onbedoeld aangemerkt als ongewenste reclame (spam) en deze van je postvak IN verplaatst naar een andere map in je postvak:

• Controleer in de map voor spam van je e-mailaccount of er een e-mail is van MyFRITZ! (adres van afzender is: noreply@myfritz.net).

Belangrijk:Sommige e-mailproviders filteren e-mails automatisch als ze deze als spam beschouwen en sturen deze niet door naar e-mailclients. Als dit het geval is bij jouw e-mailprovider, controleer dan de map voor spam op de website van je provider.

3 Registratieprocedure voor MyFRITZ! herhalen

MyFRITZ!-account verwijderen

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je niet langer dan 48 uur geleden hebt geprobeerd het MyFRITZ!-account in te stellen:

Opmerking:Als het niet lukt een MyFRITZ!-account te registreren, worden na twee dagen alle bijbehorende gegevens automatisch verwijderd van de AVM FRITZ!-server.

1. Roep myfritz.net op in een webbrowser.
  2. Voer in het tekstveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  3. Los de captcha op.
  4. Voer je MyFRITZ!-wachtwoord in en klik op "MyFRITZ! Device Overview" (zie afb.).

Afb.: Openen van het MyFRITZ! apparatenoverzicht

5. Klik rechts boven aan de rand van de website op de drie punten en dan op "Delete my account".
  6. Los de captcha op.
  7. Schakel de optie "Yes, I would like to delete my MyFRITZ!-account" in en klik op de knop "Delete MyFRITZ! Account".

Je MyFRITZ!-account is nu verwijderd en je kunt een nieuw MyFRITZ!-account registreren met hetzelfde e-mailadres.

MyFRITZ! account registreren en in de FRITZ!Box configureren