FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

De MyFRITZ!-domeinnaam bepalen voor directe toegang tot FRITZ!Box en thuisnetwerk vanaf internet

Wanneer een FRITZ!Box zich voor het eerst registreert bij je MyFRITZ!-account, krijgt deze een willekeurige, unieke domeinnaam toegewezen die eindigt met .myfritz.net. De FRITZ!Box is altijd toegankelijk via internet onder deze domeinnaam, zelfs als het publieke IP-adres regelmatig verandert.

De MyFRITZ!-domeinnaam is vereist om je gemakkelijk en betrouwbaar om te leiden naar de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box nadat je bent ingelogd bij myfritz.net.

Je kunt ook de MyFRITZ!-domeinnaam gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot je FRITZ!Box, bijvoorbeeld door een bladwijzer te gebruiken in je browser. Daarnaast kun je de MyFRITZ!-domeinnaam gebruiken om VPN-verbindingen tot stand te brengen met je FRITZ!Box of om toegang te krijgen tot de applicaties en services in je thuisnetwerk waarvoor je port sharing hebt geconfigureerd in de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 De MyFRITZ!-domeinnaam bepalen

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Permit Access" in het menu "Internet".
  3. Klik op de tab "FRITZ!Box Services".
  4. Noteer de MyFRITZ!-domeinnaam van de FRITZ!Box, zoals weergegeven in het veld "Address of your FRITZ!Box". De domeinnaam begint na "https://" en eindigt met "myfritz.net" (zie fig.).

Fig.: MyFRITZ!-domeinnaam

Je hebt nu rechtstreeks toegang tot de FRITZ!Box via de MyFRITZ!-domeinnaam die je hebt bepaald.