FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Niet de FRITZ!Box-gebruikersinterface wordt weergegeven maar een lege witte of onvolledige pagina

Nadat je fritz.box hebt ingevoerd in het adresveld van een webbrowser, wordt niet de FRITZ!Box-gebruikersinterface weergegeven, maar een lege witte of onvolledige pagina.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Avira-webbeveiliging uitschakelen

De volgende stap is alleen vereist als je beveiligingssoftware van Avira (bijvoorbeeld Antivirus Pro) gebruikt:

• Schakel "Avira web protection" uit of configureer een uitzondering voor "fritz.box" in de webbeveiliging.

Opmerking:Vraag je fabrikant wanneer je webbeveiliging weer kunt inschakelen of hoe je een uitzondering configureert voor "fritz.box".

2 Cache van je webbrowser legen

• Leeg de cache van je webbrowser:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "More tools" en vervolgens op "Clear browsing data...".
        3. Selecteer "the beginning of time" in het venster "Clear browsing data".
        4. Selecteer "Cookies and other site and plugin data" en "Cached images and files".
        5. Klik op "Clear browsing data".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "History" en vervolgens op "Clear Recent History".
        3. Selecteer "Everything" en klik op "Clear Now".
      • Microsoft Edge
        1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Settings".
        2. Klik op "Choose what to clear" onder "Clear browsing data".
        3. Schakel de optie "Cached data and files" in en klik op "Clear".
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Internet Options" en vervolgens op "General".
        3. Klik op de knop "Delete".
        4. Schakel de optie "Temporary Internet files" in en klik op "Delete".
      • Apple Safari
        1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Preferences".
        2. Klik op "Advanced" in de instellingen en schakel de optie "Show 'Develop' menu in menu bar" in.
        3. Klik in de menubalk op "Develop" en klik vervolgens op "Empty Caches".
        4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Reset Safari".
        5. Klik in het volgende venster op de knop "Reset".