FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je de account direct verwijderen via myfritz.net.

1 MyFRITZ!-account verwijderen

  1. Open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Voer in de betreffende invoervelden het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ! en klik op "Aanmelden".
  3. Los de captcha op.
  4. Klik rechts boven aan de rand van de website op de menuknop met 3 punten en dan op "Accountinstellingen".
  5. Klik op "Account wissen".
  6. Schakel de optie "Ja, ik wil mijn MyFRITZ!-account wissen" in en klik op "MyFRITZ!-account wissen".
  7. Klik op de knop "MyFRITZ!-account wissen".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als de MyFRITZ!-account die je hebt verwijderd nog altijd is geconfigureerd in een FRITZ!Box, kun je de account uitschakelen in de gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ! Account. Wanneer je een nieuwe MyFRITZ!-account wilt instellen in de FRITZ!Box, overschrijf dan de toegangsgegevens van de oude MyFRITZ!-account met de toegangsgegevens voor de nieuwe account.

Als je MyFRITZ! helemaal niet meer gebruikt en de MyFRITZ!-account volledig wilt verwijderen en niet alleen maar wilt deactiveren in de FRITZ!Box, dan moet je de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden.