FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Het lampje "Info" knippert niet wanneer FRITZ!Box nieuwe faxberichten ontvangt

Het lampje "Info" knippert niet wanneer de FRITZ!Box nieuwe faxberichten ontvangt, hoewel je de optie "New answering machine message, call during absence or new fax - LED flashes" hebt geselecteerd in de instellingen voor het lampje "Info".

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Locatie definiëren voor het opslaan van faxen

Het lampje "Info" knippert alleen als nieuwe faxberichten worden opgeslagen op een USB-opslagapparaat:

Opmerking:Als faxberichten alleen worden doorgestuurd via e-mail of worden ontvangen door een faxapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box, dan knippert het lampje "Info" niet om de ontvangst van een faxbericht te melden.

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het faxapparaat.
  4. Klik op de tab "Properties".
  5. Schakel de optie "Save on the USB storage medium" in.