FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Kan geen bestanden naar FRITZ!NAS uploaden met Internet Explorer 8

Je kunt geen gebruik maken van Microsoft Internet Explorer 8 om bestanden te uploaden naar de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas).

Oorzaak

• Voor gebruik van FRITZ!NAS is een webbrowser vereist die HTML5 ondersteunt. Internet Explorer 8 biedt onvoldoende ondersteuning voor HTML5 en andere actuele webstandaarden en -technologieën.

1 Actuele webbrowser installeren

• Installeer Internet Explorer 9 of later,

Opmerking:Je kunt Windows Update gebruiken om de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren.

• of:
  • Installeer een andere actuele webbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox).