FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Telefoonboek van een e-mailaccount gebruiken

In de FRITZ!Box kun je meerdere telefoonboeken aanmaken en vervolgens een afzonderlijk telefoonboek gebruiken voor elke FRITZ!Fon. Je kunt nieuwe telefoonboeken opslaan in de FRITZ!Box of je kunt het telefoonboek gebruiken van een e-mailaccount bij 1&1 of GMX (onlinetelefoonboek): In dit geval wordt het telefoonboek in de FRITZ!Box dan regelmatig gesynchroniseerd met het telefoonboek van je e-mailaccount.

LET OP!Vanwege een verandering bij Google kunnen Google-contacten niet meer rechtstreeks worden geïmporteerd naar de FRITZ!Box.

Randvoorwaarden / beperkingen

• Het telefoonboek kan meer dan 1000 nummers bevatten. Als je telefoonboek honderden items bevat, kan het wel langer duren om de gebruikersinterface te openen en de navigatie kan aanzienlijk trager zijn.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonboek instellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de koppeling "New telephone book".
  4. Voer een naam in voor het telefoonboek.
  5. Schakel de optie "Use the telephone book of an e-mail account" in.
  6. Selecteer je e-mailprovider in de vervolgkeuzelijst.
  7. Voer in het veld "E-Mail address" je volledige e-mailadres in.
  8. Voer het wachtwoord voor je e-mailaccount in.
  9. Selecteer onder "Telephone Assignment" de FRITZ!Fon waarop je het telefoonboek wilt gebruiken.

Opmerking:Je kunt de telefoonkeuze altijd wijzigen op de telefoon zelf of in de instellingen voor de betreffende telefoon in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
    • Wanneer het bericht "The update was successful" wordt weergegeven, zijn alle gegevens van de contacten van het e-mailaccount beschikbaar in de FRITZ!Box.
  11. Klik op "Next".