FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Telefoonboek van een e-mailaccount gebruiken

In de FRITZ!Box kun je meerdere telefoonboeken aanmaken en vervolgens voor elke FRITZ!Fon een afzonderlijk telefoonboek gebruiken. Je kunt nieuwe telefoonboeken opslaan in de FRITZ!Box of je kunt het telefoonboek gebruiken van een e-mailaccount bij 1&1, GMX of WEB.DE (onlinetelefoonboek). Het telefoonboek in de FRITZ!Box wordt dan regelmatig gesynchroniseerd met het telefoonboek van je e-mailaccount.

LET OP!Vanwege een verandering bij Google kunnen Google-contacten niet meer rechtstreeks worden geïmporteerd in de FRITZ!Box.

Voorwaarden / Beperkingen

• Het telefoonboek kan maximaal 1000 vermeldingen bevatten. Als een telefoonboek echter meerdere honderden contacten bevat, kan de reactiesnelheid van de gebruikersinterface bij het openen en het navigeren duidelijk trager zijn.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonboek configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de link "New telephone book".
  4. Voer een naam in voor het telefoonboek.
  5. Schakel de optie "Use the telephone book of an e-mail account" in.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst je e-mailprovider.
  7. Voer in het invoerveld "E-Mail address" je volledige e-mailadres in.
  8. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in.
  9. Selecteer onder "Telephone Assignment" de FRITZ!Fon waarmee je het telefoonboek wilt gebruiken.

Opmerking:Je kunt de telefoonkeuze altijd wijzigen in de telefoon zelf of in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in de instellingen van de betreffende telefoon.

10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
    • Als de melding "The update was successful" wordt weergegeven, zijn de gegevens van de contacten uit het telefoonboek van de e-mailaccount beschikbaar in de FRITZ!Box.
  11. Klik op "Volgende".