FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Verbruiksgegevens van FRITZ!DECT 200 opslaan en resetten

Je kunt alle verbruiksgegevens verwijderen die zijn geregistreerd in je FRITZ!DECT 200. Op die manier worden de gegevens van nieuwe apparaten die je aansluit, niet vermengd met de verbruiksgegevens van een oud apparaat. Indien gewenst kun je de gegevens van het oude apparaat eerst opslaan als CSV-bestand.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Verbruiksgegevens opslaan

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de knop (Energy Display) voor het betreffende apparaat.
  4. Klik op de tab "Total consumption (kWh)" in de sectie "Energy display".
  5. Klik op de knop "Save" en sla de verbruiksgegevens op als CSV-bestand op je computer.

2 Verbruiksgegevens resetten

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de knop (Energy Display) voor het betreffende apparaat.
  4. Klik op de tab "Total consumption (kWh)" in de sectie "Energy display".
  5. Klik op de knop "Reset" in de sectie "Resetting consumption data".