FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Bericht "security certificate is not trusted"

Wanneer je probeert toegang te krijgen tot de FRITZ!Box, geeft je webbrowser een van de volgende berichten weer:

• "There is a problem with this website's security certificate"
  • "Your connection is not private"
  • "This Connection is Untrusted"
  • "Cannot verify server identity"

Oorzaak

• De webbrowser beschouwt de verbinding met de FRITZ!Box als niet-privé of niet-vertrouwd, omdat het individuele beveiligingscertificaat van je FRITZ!Box niet bekend is bij andere organisaties die certificaten valideren.

Beveiligingswaarschuwing bevestigen

Je moet de beveiligingswaarschuwing van de webbrowser bevestigen om toegang te krijgen tot de FRITZ!Box. Dit is geen beveiligingsrisico!

• Google Chrome

1. Klik op "Advanced".
    2. Klik op "Proceed to [...].myfritz.net (unsafe)" of "Proceed to fritz.box (unsafe)"
  • Mozilla Firefox

1. Klik op "I Understand the Risks" en vervolgens op "Add Exception...".
      • Het venster "Add Security Exception" wordt geopend.
    2. Klik op "Confirm Security Exception" in het venster "Add Security Exception".
  • Microsoft Edge

• Klik op "Continue to this webpage (not recommended)".
  • Microsoft Internet Explorer

• Klik op "Continue to this website (not recommended)."
  • Apple Safari

• Klik op "Continue".