FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

FRITZ!Fon geeft het bericht "Correct password?" weer

Wanneer je probeert e-mails te ontvangen op je FRITZ!Fon, geeft de telefoon het bericht "Correct password?" weer en je ontvangt je e-mail niet.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Google-accountinstellingen aanpassen

In Google wordt in sommige gevallen deze melding weergegeven, zelfs als je de juiste accountgegevens hebt ingevoerd:

Opmerking:ga voor meer informatie naar het Helpcentrum van Google Accounts en zoek "Password incorrect".

• Als je authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor je Google-account, genereer je een applicatiespecifiek wachtwoord voor de FRITZ!Box en gebruik je dit om in te loggen,
    • of, als je de traditionele verificatiemethode gebruikt:

2 E-mailaccountgegevens corrigeren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Web Services" of "Internet Services" in het menu "DECT".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende e-mailaccount.
  4. Voer in het veld "E-Mail address" je volledige e-mailadres in.
  5. Voer het wachtwoord voor je e-mailaccount in.
  6. Als de FRITZ!Box de gegevens niet automatisch invult, voer je ook de naam van de POP3-server van je provider in.

Voorbeeld:
    Voor Google voer je "pop.googlemail.com" in voor de POP3 server.

7. Schakel indien nodig de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  8. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

3 Contact opnemen met je provider

• Neem contact op met je e-mailprovider.