FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Ondersteuning voor VPN-verbindingen met Windows Phone

Met behulp van VPN-technologie (Virtual Private Network) kun je via internet veilige netwerkverbindingen tot stand brengen tussen meerdere FRITZ!Boxen of computers met FRITZ! VPN, Androidapparaten, iOS-apparaten en een FRITZ!Box.

Omdat de FRITZ!Box de gestandaardiseerde IPSec-methode ondersteunt, kan de FRITZ!Box ook worden gebruikt met talrijke VPN-oplossingen van andere fabrikanten. De FRITZ!Box ondersteunt echter niet het IKEv2-protocol dat door Windows Phone 10 / 8.1 wordt gebruikt voor VPN-verbindingen. Daarom is het op dit ogenblik niet mogelijk om met Windows Phone een VPN-verbinding tot stand te brengen met de FRITZ!Box.