FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Foutmelding "ERROR: Entry conflicts with an internal rule" tijdens het configureren van port forwarding

In de FRITZ!Box is het niet mogelijk port forwarding toe te passen voor een TCP- of UDP-poort. Wanneer je probeert een regel voor port forwarding te configureren, wordt de het bericht "ERROR: Entry conflicts with an internal rule" weergegeven.

1 Poort wordt gebruikt door de FRITZ!Box

De poort die je wilt gebruiken voor port forwarding, wordt gebruikt door de FRITZ!Box zelf en port forwarding naar een ander netwerkapparaat is daarom niet mogelijk met deze poort.

Opmerking:Veel internetapplicaties en serverservices bieden de mogelijkheid om de poorten voor inkomende verbindingen te wijzigen. Als je vragen hebt, neem je contact op met de fabrikant van de internetapplicatie of serverservice.

De FRITZ!Box gebruikt de volgende poorten:

• TCP-poort 21 als de optie "Internet access to your storage media via FTP/FTPS enabled" is ingeschakeld in de gebruikersinterface
  • TCP-poort 443 als MyFRITZ!- of internettoegang via HTTPS is ingeschakeld in de gebruikersinterface
  • TCP- en UDP-poort 5060
  • UDP-poorten 7078-7110
  • TCP-poort 8089