FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Niet-storenfunctie (Do Not Disturb) voor telefoons configureren

In de FRITZ!Box kun je voor geselecteerde telefoons een niet-storenfunctie configureren. De niet-storenfunctie zorgt ervoor dat de telefoon op de vastgestelde tijden niet overgaat. Gemiste oproepen worden echter wel weergegeven in de oproeplijst van de FRITZ!Box.

Voorwaarden / Beperkingen

• Voor IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) is de niet-storenfunctie (Do Not Disturb) niet beschikbaar.
  • Interne oproepen en oproepen van belangrijke personen (important persons) in je telefoonboek worden wel gesignaleerd, zelfs als de niet-storenfunctie is ingeschakeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij betreffende telefoon.
  4. Klik op het tabblad "Do Not Disturb".
  5. Schakel de optie "Enable Do Not Disturb setting" in en bepaal wanneer de telefoon niet mag overgaan.

Opmerking:Meer informatie over de instelmogelijkheden vind je in de oline-help van de FRITZ!Box die je kunt openen met behulp van het symbool "Help".