FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Schakel de geavanceerde weergave in de gebruikersinterface in.

Wanneer de standaardweergave is geselecteerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, worden sommige instellingen voor speciale gevallen verborgen. Als je alle FRITZ!Box-instellingen wilt zien, schakel je de "advanced view" in de gebruikersinterface in.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Fig.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld en wordt weergegeven.