FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Transmissiesnelheid van LAN-verbindingen is slechts 100 Mbit/s

De maximale transmissiesnelheid van de LAN-verbinding tussen de FRITZ!Box en een netwerkapparaat is 100 Mbit/s, hoewel het netwerkapparaat 1 Gbit/s (Gigabit Ethernet) ondersteunt.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 Energie-instellingen van FRITZ!Box wijzigen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Network" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Settings".
  4. Schakel de optie "Power Mode" in voor alle LAN-poorten waarvoor je transmissiesnelheden tot maximaal 1 Gbit/s wilt hebben.