FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

TAPI Services voor FRITZ!Box installeren en gebruiken

Met TAPI Services voor FRITZ!Box kun je op je FRITZ!Box gebruikmaken van de TAPI-interface van je besturingssysteem. Met TAPI Services voor FRITZ!Box kun je via de FRITZ!Box rechtstreeks uit de applicatie bellen.

TAPI Services voor FRITZ!Box is een gratis tool die niet is inbegrepen bij de FRITZ!Box. We hebben de applicatie getest in standaardomgevingen, maar we kunnen niet garanderen dat de software goed werkt voor elk afzonderlijk geval. Ondertussen hebben we besloten de verdere ontwikkeling van TAPI Services voor FRITZ!Box te staken.

Vereisten / Beperkingen

• Windows 8 of Windows 7 (64-bits of 32-bits) moet zijn geïnstalleerd op de computer.

1 TAPI Services voor FRITZ!Box installeren

1. Download TAPI Services voor FRITZ!Box van onze website ftp://ftp.avm.de/fritz.box/tools/tapi4box/.
  2. Dubbelklik op het bestand om het te starten en volg de instructies.

Opmerking:Informatie over het gebruik van TAPI Services vind je na de installatie in het bestand "Readme.htm" in de map "C:\Programs\TAPI Services for FRITZ!Box\".

2 TAPI Services voor FRITZ!Box gebruiken

Je kunt TAPI Services voor FRITZ!Box gebruiken om te bellen

• vanuit Microsoft Outlook
  • via Telefoonkiezer van Microsoft
  • en met andere TAPI-applicaties.