FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Nieuwe telefoonboekvermeldingen opslaan met FRITZ!Fon

Met je FRITZ!Fon kun je nieuwe telefoonboekvermeldingen opslaan door een nieuwe telefoonboekvermelding toe te voegen of door een nummer uit de oproeplijst van de telefoon te kopiëren naar het telefoonboek.

1 Nieuwe telefoonboekvermelding opslaan

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Telephone book" en druk op "OK".
  3. Druk op de rechterselectieknop "Options".
  4. Selecteer "New Entry".
  5. Voer de naam in.
  6. Selecteer het type telefoonnummer (huis, werk of mobiel) en voer het telefoonnummer in.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Nummers kopiëren uit de oproeplijst

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Call list" en druk op "OK".
  3. Selecteer een oproeplijst (gemiste oproepen, inkomende oproepen, uitgaande oproepen).
  4. Selecteer een telefoonnummer.
  5. Druk op de rechterselectieknop "Options".
  6. Selecteer "Copy" en druk op "OK".
  7. Selecteer een bestaande vermelding of selecteer "New Entry" om een nieuwe vermelding toe te voegen aan het telefoonboek. Druk op "OK".
  8. Alleen voor nieuwe telefoonboekvermeldingen: Voer de naam van de beller in.
  9. Selecteer het type nummer (huis, werk of mobiel) en druk op "Add".
  10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.