FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Foutmelding "Log in with Internet service provider failed. [...]"

De FRITZ!Box kan geen internetverbinding maken in de routermodus (standaard). Mogelijk wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven in het gebeurtenislogboek van de FRITZ!Box:

• "Log in with Internet service provider failed. bad username or password"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] login lock"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] session limit exceeded"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] port limit exceeded"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] vip lock"
  • "Log in with Internet service provider failed. Tunnel startup failure"

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Gegevens van internetaccount corrigeren in de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Account Information" in het menu "Internet".
  3. Voer opnieuw de gegevens van je internetaccount in die je hebt ontvangen van je internetprovider.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Contact opnemen met je provider

Als je poging om in te loggen bij je internetprovider mislukt, zijn de accountgegevens onjuist of heeft je internetprovider je toegang tot internet geblokkeerd (sommige providers blokkeren internettoegang bijvoorbeeld als je een paar maal een onjuist wachtwoord invoert).

• Neem contact op met je internetprovider voor een oplossing.