FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd in je FRITZ!Box. Dat is zinvol als je de FRITZ!Box bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de FRITZ!Box aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen wissen die verhinderen dat de FRITZ!Box correct werkt.

Je kunt de fabrieksinstellingen laden via de gebruikersinterface of via een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Fabrieksinstellingen via de gebruikersinterface laden

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Factory Settings".
  4. Klik op de knop "Load Factory Settings".

2 Fabrieksinstellingen met een telefoon laden

Met IP-telefoons, bijvoorbeeld FRITZ!App Fon, kunnen geen toetssequenties worden gestuurd aan de FRITZ!Box. Daarom kun je geen IP-telefoons gebruiken om de fabrieksinstellingen te laden.

Keypad in de telefoon configureren

Toetssequenties zijn teken- en cijferreeksen waarmee je de functies kunt in- en uitschakelen. Bij een telefoon die aan het basisstation van de FRITZ!Box is aangemeld, bijvoorbeeld FRITZ!Fon FRITZ!Fon C5, kun je de toetssequenties meteen gebruiken. Bij een draadloze telefoon die nietaan het basisstation van de FRITZ!Box is aangemeld, moet je eerst de functie keypad configureren:

• Stel de telefoon zodanig in, dat hiermee toetssequenties (teken- en nummerreeksen, zoals *121#) kunnen worden verzonden en speciale tekens zoals * en # kunnen worden gekozen. Bij veel telefoons configureer je deze functie via het menu "Operation at a PBX > Dialing options > Dial * and #".

Fabrieksinstellingen laden

1. Voer op de telefoon #991*15901590* in en druk op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.
  3. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.

Probleemoplossing:

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd: