FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Deurintercom in FRITZ!Box configureren

Als je voordeur een deurintercom heeft, kun je via een deurintercomsysteem dat is verbonden met je telefooncentrale, heel handig je telefoon gebruiken om de deuropener te bedienen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Een analoge deurintercom moet over een a/b-interface beschikken dat via toonkiezen een telefoonnummer belt zodra er een knop wordt ingedrukt. Andere 2-of 4-draads oplossingen worden niet ondersteund.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Als de analoge poort (bijvoorbeeld "FON 1") die je hebt verbonden met de deurintercom al beschikbaar is in de lijst, klik je bij het apparaat op de knop (verwijderen).
  4. Klik op de knop "Configure New Device".
  5. Schakel de optie "Door intercom system with a/b interface" in en klik op "Next".
  6. Schakel de de aansluiting in waarmee de deurintercom is verbonden en klik op "Next".
  7. Wanneer er een belknop wordt ingedrukt, belt de deurintercom het doelnummer. Voer in de velden "Extension number" de nummers in, die in de deurintercom zijn ingesteld voor de afzonderlijke deurbellen.
  8. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Route doorbells to" de telefoons of de telefoonnummers waarnaar het signaal van de deurbel moet worden doorgestuurd:

Belangrijk:Je kunt één of meer interne telefoonnummers selecteren of één extern telefoonnummer. Een combinatie van interne en externe telefoonnummers is niet mogelijk.

• Wanneer een specifieke telefoon moet overgaan, selecteer je de betreffende telefoon.
    • Wanneer alle aangesloten telefoons (paging-oproep) moeten overgaan, selecteer je "All telephones".
    • Wanneer een extern telefoonnummer (andere aansluiting, mobiele telefoon) moet overgaan, selecteer je "Telephone number" en voer je het doelnummer in.
    • Wanneer meerdere telefoons die zijn verbonden met de FRITZ!Box (oproepgroep) moeten overgaan:
      1. Selecteer de optie "Telephone number".
      2. Voer het snelkiesnummer in van een interne oproepgroep, bijvoorbeeld 701.
  9. Klik op "OK" en vervolgens op "Next" om de instellingen op te slaan.