FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Deurintercomsysteem instellen in de FRITZ!Box

Als de deur van je huis een deurintercom heeft, kun je een deurintercomsysteem verbinden met je PBX en gewoon je telefoon gebruiken om de deuropener te bedienen.

Vereisten / Beperkingen

• Het deurintercomsysteem moet een a/b-interface hebben dat nummers kan bellen met toonkiezen wanneer je op een knop drukt. Andere 2-draads of 4-draads oplossingen worden niet ondersteund.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Analoog deurintercomsysteem instellen dat is verbonden met de poort "FON"

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Als de analoge extensie (bijvoorbeeld "FON 1") die je hebt verbonden met het deurintercomsysteem, al wordt vermeld, dan klik je op de knop (Verwijderen) voor het apparaat.
  4. Klik op de knop "Configure New Device".
  5. Schakel de optie "Door intercom system with a/b interface" in en klik op "Next".
  6. Selecteer de poort waarmee het deurintercomsysteem is verbonden en klik op "Next".
  7. Wanneer op een bel wordt gedrukt, belt het deurintercomsysteem het doelnummer. Ga naar de velden "Extension number" en voer de nummers in die zijn ingesteld voor de afzonderlijke deurbellen in het deurintercomsysteem.
  8. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Forward doorbells" de telefoon of het nummer waarnaar het signaal van de deurbel moet worden doorgestuurd:

Belangrijk:Je kunt een of meer interne nummers selecteren, of je kunt een extern nummer selecteren. Interne en externe nummers kunnen niet worden gecombineerd.

• Naar een specifieke telefoon:
      • Selecteer de betreffende telefoon.
    • Naar alle verbonden telefoons (paging-oproep):
      • Selecteer de optie "All telephones".
    • Naar een extern nummer (bijvoorbeeld een andere lijn, een mobiele telefoon):
      1. Selecteer de optie "Telephone number".
      2. Voer het doelnummer in.
    • Naar bepaalde telefoons die zijn verbonden met de FRITZ!Box (groepsoproep):
      1. Selecteer de optie "Telephone number".
      2. Voer het afgekorte nummer in voor een interne oproepgroep, bijvoorbeeld 701.
  9. Klik op "Next" en vervolgens op "Apply" om de instellingen op te slaan.