FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Intern bellen

Als verscheidene telefoons zijn verbonden met je FRITZ!Box, kun je (gratis) intern bellen tussen de telefoons. Je kunt bijvoorbeeld een draadloze telefoon gebruiken om een telefoon te bellen die verbonden is met een analoge extensie van de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Intern bellen

Een telefoon configureren voor de toetsenblokfunctie

De volgende stappen zijn alleen vereist als de draadloze telefoon niet is geregistreerd bij het FRITZ!Box-basisstation:

Opmerking:Als je een telefoon gebruikt die is geregistreerd bij het basisstation van je FRITZ!Box (bijvoorbeeld FRITZ!Fon C5), hoef je deze niet te configureren om de toetsenblokfunctie te gebruiken.

• Stel bij de configuratie van de apparaten in dat je speciale tekens kunt kiezen (zoals * en #) en toetscombinaties kunt versturen met je toetsenblok (combinaties van symbolen en cijfers, zoals *121#).

Opmerking:Veel Gigaset-telefoons kunnen als volgt worden geconfigureerd: Selecteer "Operation at a PBX" in het menu van de telefoon, selecteer "Dialing options" en schakel vervolgens de optie "Dial * and #" in.

Intern bellen

• Als je wilt dat alle telefoons overgaan die zijn verbonden met de FRITZ!Box, kies je **9 om een uitgezonden oproep te initiëren. De oproep wordt tot stand gebracht met de partij die als eerste de telefoon opneemt.
    • of, als je een specifieke telefoonboek wilt bellen:
  • Kies ** en het interne nummer van de telefoon.

Voorbeeld:
    Kies **1 om een telefoon te bellen die is verbonden met de extensie "FON 1".

Opmerking:Je vindt de interne nummers van de telefoonapparaten in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Telephone Book > Internal Numbers".