FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

MyFRITZ!-wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten voor je MyFRITZ!-account, vraag dan een nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aan en configureer deze in je FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aanvragen

1. Roep myfritz.net op in een webbrowser.
  2. Klik onder het tekstveld voor het e-mailadres en de captcha "I am not a robot" op de link "Forgot your password?".
  3. Los de captcha op.
  4. Voer in het tekstveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  5. Klik op "Request New MyFRITZ! Password".
    • MyFRITZ! stuurt nu een e-mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
  6. Open de e-mail die je van MyFRITZ! hebt ontvangen en klik op de link om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je MyFRITZ!-account.

Belangrijk:Als je de e-mail niet hebt ontvangen, dan is deze vermoedelijk door een spamfilter of door een berichtregel naar een andere map van je e-mail postvak verplaatst. Controleer in dit geval alle mappen van je e-mail postvak.

7. Los de captcha op.
  8. Voer in het veld "New MyFRITZ! password" en "Confirm new password" een wachtwoord naar keuze in en klik op "Save".
    • Het nieuwe wachtwoord is nu geldig voor je MyFRITZ!-account.

2 Nieuw wachtwoord in de FRITZ!Box instellen voor MyFRITZ!

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Klik rechts van het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account".
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in het tekstveld "MyFRITZ! password" het nieuwe wachtwoord in en klik op "Next".