FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Ander uitgaand nummer selecteren bij het bellen

Telefoons die zijn verbonden met de FRITZ!Box, gebruiken automatisch een bepaald nummer bij het bellen, afhankelijk van de instelling. Bij het bellen kun je deze instelling echter negeren en een ander nummer selecteren voor de oproep. De nummerinstellingen en kiesregels van de telefoon worden dan opgeschort voor dit gesprek.

1 Een telefoon configureren voor de toetsenblokfunctie

De volgende stappen zijn alleen vereist als de draadloze telefoon niet is geregistreerd bij het FRITZ!Box-basisstation:

Opmerking:Als je een telefoon gebruikt die is geregistreerd bij het basisstation van je FRITZ!Box (bijvoorbeeld FRITZ!Fon C5), hoef je deze niet te configureren om de toetsenblokfunctie te gebruiken.

• Stel bij de configuratie van de apparaten in dat je speciale tekens kunt kiezen (zoals * en #) en toetscombinaties kunt versturen met je toetsenblok (combinaties van symbolen en cijfers, zoals *121#).

Opmerking:Veel Gigaset-telefoons kunnen als volgt worden geconfigureerd: Selecteer "Operation at a PBX" in het menu van de telefoon, selecteer "Dialing options" en schakel vervolgens de optie "Dial * and #" in.

2 Toetscombinatie gebruiken om het uitgaande nummer te selecteren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Controleer welke toetscombinatie wordt vermeld in de kolom "Preselection" voor het telefoonnummer dat je wilt gebruiken om te bellen.
  4. Kies eerst de toetscombinatie en dan pas het nummer dat je wilt bellen.

Voorbeeld:
    Als je het nummer 1234 wilt bellen met het tweede internettelefoonnummer, kies je *122#1234.